به گزارش زیرنویس، سرهنگ فرج سودانی  گفت: ماموران ایستگاه ایست و بازرسی امام زاده عبدالله (ع) هنگام گشت زنی در حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ مشکوک و بلافاصله به راننده دستور ایست دادند. وی افزود: ماموران انتظامی پس از متوقف کردن خودرو در بازرسی از آن، یک دستگاه فلزیاب و گنج یاب به […]

به گزارش زیرنویس، سرهنگ فرج سودانی  گفت: ماموران ایستگاه ایست و بازرسی امام زاده عبدالله (ع) هنگام گشت زنی در حوزه استحفاظی به یک دستگاه خودرو سواری پژو ۴۰۵ مشکوک و بلافاصله به راننده دستور ایست دادند.

وی افزود: ماموران انتظامی پس از متوقف کردن خودرو در بازرسی از آن، یک دستگاه فلزیاب و گنج یاب به همراه متعلقات آن کشف کردند.

وی بیان داشت: خودرو توقیف و فرد متخلف پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان هندیجان در ادامه با اعلام این که برخورد قاطع با سوداگران میراث فرهنگی در دستور کار پلیس است و از شهروندان تقاضا می‌شود در صورت اطلاع از فعالیت‌های این دسته از افراد سود جو، مراتب را در اسرع وقت از طریق تماس با شماره تلفن۱۱۰ به مرکز فوریت های پلیس اطلاع رسانی کنند.

علی رنجکش

منبع خبر: رکــنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید