جدال تراکتور- استقلال در نیم‌فصل دوم یازدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوق‌العاده جنجالی شد و کار حتی به درگیری لفظی شدید پس از پایان مسابقه هم کشید. در همین خصوص مجتبی جباری، یکی از ستارگان آن‌زمان استقلال ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ مصاحبه‌ای اختصاصی با ما پیرامون همان بازی، برد استقلال و حواشی مرتبط با آن انجام […]

جدال تراکتور- استقلال در نیم‌فصل دوم یازدهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوق‌العاده جنجالی شد و کار حتی به درگیری لفظی شدید پس از پایان مسابقه هم کشید.

در همین خصوص مجتبی جباری، یکی از ستارگان آن‌زمان استقلال ۱۱ بهمن ۱۳۹۰ مصاحبه‌ای اختصاصی با ما پیرامون همان بازی، برد استقلال و حواشی مرتبط با آن انجام داد.

  • هیچ‌کجای دنیا چنین شرایطی را درون استادیوم برای تیم مهمان به وجود نمی‌آورند. گروهی از هواداران تراکتور آن‌قدر سنگ، برف و صندلی به داخل زمین پرتاب کردند که مربیانمان نمی‌توانستند از روی نیمکت تکان بخورند و بازیکنان ذخیره استقلال هم نمی‌توانستند خودشان را گرم کنند!
  • هر وقت صاحب ضربه کرنر می‌شدیم، فقط از ترس خیلی سریع زیر توپ می‌زدیم تا چیزی به سر و صورتمان نخورد.
  • داخل تونل منتهی به راهروی بیرون زمین هم اتفاقات عجیب و غریبی رخ داد و برخی افراد علاوه بر این‌که الفاظ بد به کار می‌بردند، علیه بازیکنان تیم مقابل هم جنجال راه می‌انداختند. مربیان تراکتور بین دو نیمه هر فحش و تهدیدی که بلد بودند را در همین راهرو بر زبان آوردند.
  • البته استقلال لیاقت برد را داشت و به هدف خود هم رسید.
  • داخل تونل می‌گفتند از تهران به داور گفته‌اند باید این کارها را بکند! می‌گفتند قرار است جام قهرمانی را به استقلال بدهند و بقیه تیم‌ها چرا بازی می‌کنند؟

البته استقلال قهرمان لیگ یازدهم نشد و کاپ قهرمانی به سپاهان رسید!

در همین ارتباط: درگیری مجتبی جباری با دستیاران قلعه‌نویی/ استقلالی‌ها در تبریز به جان هم افتادند

زیرنویس‌گردی| مجتبی جباری: هیچ کجای دنیا چنین شرایطی را در ورزشگاه نمی‌بینیم/ مربیان تراکتور بین دو نیمه تهدید و فحاشی کردند!

منبع خبر: خبــر ورزشی

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید