تجارت‌نیوز نوشت: قیمت دلار پس از جهش‌های کم‌سابقه هفته نخست بهمن، در آغاز هفته دوم وارد فاز اصلاحی شد. اسکناس آمریکایی که روز پنجشنبه ۹ بهمن در محدوده ۱۶۶ هزار تومان معامله می‌شد، روز شنبه ابتدا با افت حدود هشت هزار تومانی تا کانال ۱۵۸ هزار تومان عقب نشست. این کاهش قیمت همزمان با فروکش‌کردن […]

تجارت‌نیوز نوشت: قیمت دلار پس از جهش‌های کم‌سابقه هفته نخست بهمن، در آغاز هفته دوم وارد فاز اصلاحی شد. اسکناس آمریکایی که روز پنجشنبه ۹ بهمن در محدوده ۱۶۶ هزار تومان معامله می‌شد، روز شنبه ابتدا با افت حدود هشت هزار تومانی تا کانال ۱۵۸ هزار تومان عقب نشست.

این کاهش قیمت همزمان با فروکش‌کردن هیجان‌های سیاسی و افت تقاضای احتیاطی رخ داد. با این حال، در نیمه دوم معاملات روز شنبه اخبار سیاسی منجر به افزایش خریدهای پله‌ای و فعال‌شدن دوباره بخشی از تقاضای کوتاه‌مدت شد و دلار بخشی از مسیر اصلاحی خود را بازگشت. به این ترتیب، دلار معاملات نقدی روز شنبه را در کانال ۱۶۱ هزار تومان به پایان رساند.

فعالان بازار معتقدند تعدیل انتظارات تورمی کوتاه‌مدت، کاهش شدت اخبار تنش‌زا و انتظار معامله‌گران برای سیگنال‌های جدید سیاسی و اقتصادی، از مهم‌ترین دلایل توقف ریزش قیمت دلار بوده است. در عین حال، سیگنال‌های غیررسمی درباره مدیریت عرضه ارز و مداخله محدود بازارساز، باعث شده معامله‌گران با احتیاط بیشتری وارد معاملات شوند.

پیش‌ بینی قیمت دلار
تحلیلگران بازار ارز پیش‌بینی می‌کنند در معاملات روز یکشنبه، قیمت دلار همچنان در فضای نوسانی و شکننده دنبال شود. بر این اساس، بازه ۱۵۹ تا ۱۶۳ هزار تومان به‌عنوان محدوده نوسان کوتاه‌مدت دلار مطرح است. به‌ویژه اینکه تتر از سقف ۱۶۳ هزار تومان بالاتر رفته است.

به باور کارشناسان، تا زمانی که شوک سیاسی جدیدی به بازار مخابره نشود، احتمال بازگشت دلار به سقف‌های هفته گذشته ضعیف است؛ اما در صورت تشدید دوباره ریسک‌های سیاسی یا افزایش تقاضای هیجانی، نوسان دلار در سطوح بالاتر از کریدور ۱۶۰ هزار تومانی دور از انتظار نخواهد بود.

درهم در کانال ۴۵ هزار تومانی معامله شد
درهم امارات روز شنبه روی رقم ۴۵ هزار تومان معامله شد. یورو نیز با نوسان محدود، روی رقم ۱۹۰ هزار تومان ایستاد. حواله دلار در مرکز مبادله نیز روز شنبه روی رقم ۱۲۷ هزار و ۲۳۵ تومان قرار گرفت و نسبت به روز پنجشنبه تغییری نداشت.

منبع خبر: اطلاعات انلاین

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید