به گزارش روزپلاس،  تیری آنری مهاجم و کاپیتان پیشین تیم فوتبال آرسنال به میکل آرتتا، هم‌تیمی پیشین خود و سرمربی فعلی این تیم هشدار داد که امسال هیچ بهانه‌ای برای ناکامی مجدد قرمزهای شمال لندن در فتح لیگ برتر جزیره پذیرفتنی نخواهد بود. آخرین قهرمانی توپچی‌ها در لیگ برتر جزیره در فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۳ رقم خورد، […]

هشدار آنری به آرتتا؛ هیچ بهانه‌ای قهرمان نشدن آرسنال را توجیه نمی‌کند!

به گزارش روزپلاس،  تیری آنری مهاجم و کاپیتان پیشین تیم فوتبال آرسنال به میکل آرتتا، هم‌تیمی پیشین خود و سرمربی فعلی این تیم هشدار داد که امسال هیچ بهانه‌ای برای ناکامی مجدد قرمزهای شمال لندن در فتح لیگ برتر جزیره پذیرفتنی نخواهد بود.

آخرین قهرمانی توپچی‌ها در لیگ برتر جزیره در فصل ۲۰۰۴-۲۰۰۳ رقم خورد، زمانی که آنری و هم‌تیمی‌هایش در تیم شکست‌ناپذیر معروف آرسن ونگر بدون قبول حتی یک شکست جام را بالای سر بردند. از آن سال به بعد توپچی‌ها دیگر رنگ قهرمانی را ندیده‌اند، هر چند از زمان روی کار آمدن آرتتا، تا آستانه کسب این افتخار پیش رفتند و هر بار توسط رقبای سرسختی مانند منچسترسیتی و لیورپول ناکام ماندند. امسال آنها بار دیگر در کورس قهرمانی قرار دارند و با دو امتیاز بیشتر نسبت به من‌سیتی، صدرنشین جدول رده‌بندی هستند. آرسنالی‌ها‌ با این اختلاف شکننده وارد شلوغ‌ترین مقطع فصل فوتبال انگلیس می‌شوند، مقطعی که معمولاً با افزایش شمار مصدومیت‌ها همراه است. آنری اما معتقد است که امسال حتی مصدومیت هم نخواهد توانست ناکامی دوباره آرتتای ۴۸ ساله را توجیه کند.

ستاره فرانسوی پیشین توپچی‌ها گفت: مصدومیت‌ها، تقویم شلوغ و … بیاید دیگر از این چیزها حرف نزنیم. هر تیمی مشکلات خاص خودش را دارد. ببینیم آخر فصل چه می‌شود. حرف من همان چیزی است که ابتدای فصل گفتم. امسال آرسنال محکوم به قهرمانی است. امسال ما باید قهرمان شویم و باور دارم که این تیم توانش را دارد و امیدوارم که این اتفاق رخ دهد.

آنری افزود: در طول فصل، ثبات و توان تیم محک می‌خورد، بازیکنانی مصدوم می‌شوند و یکسری اتفاقات طبق میل شما رقم نمی‌خورد. با این حال باید بتواند از پس همه مشکلات برآیید.

تازه‌‌ترین مصدوم آرسنال، بن وایت بازیکن ۲۸ ساله این تیم بوده که در بازی شنبه شب مقابل ولورهمپتون از ناحیه همسترینگ آسیب دید و اکنون سخن از غیبت یک ماه او در میان است. دفاع راست آرسنال اما تنها یکی از بازیکنان لیست بلندبالای غایبان آسیب دیده این تیم است که شامل نفراتی مانند گابریل، کای هاورتز و کریستین موسکرا می‌شود و این در حالیست که از ابتدای فصل بازیکنان دیگری مانند ویلیام سالیبا، مارتین اودگارد، بوکایو ساکا، نونی مادوئکه و گابریل ژسوس نیز همگی به دلیل مصدومیت بازی‌هایی را از دست دادند.

 

 

لینک منبع خبر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید