به گزارش زیرنویس، علی قاسمی اظهار کرد: بر اساس آخرین تحلیل‌های هواشناسی تا روز شنبه ۱۳ دی، بارش برف در استان پیش‌بینی نمی‌شود و از بعدازظهر شنبه تا روز یکشنبه ۱۴ دی، بارش برف به‌صورت خفیف در برخی مناطق خراسان‌رضوی را خواهیم داشت. کارشناس هواشناسی خراسان رضوی با بیان اینکه بارش‌های اخیر در بیشتر شهرهای […]

به گزارش زیرنویس، علی قاسمی اظهار کرد: بر اساس آخرین تحلیل‌های هواشناسی تا روز شنبه ۱۳ دی، بارش برف در استان پیش‌بینی نمی‌شود و از بعدازظهر شنبه تا روز یکشنبه ۱۴ دی، بارش برف به‌صورت خفیف در برخی مناطق خراسان‌رضوی را خواهیم داشت.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی با بیان اینکه بارش‌های اخیر در بیشتر شهرهای استان به‌صورت باران بوده است، اظهار کرد: تنها در چند شهر بارش برف گزارش شده که بیشترین ارتفاع برف مربوط به قوچان با ۶ سانتی‌متر، جوین با ۵ سانتی‌متر و فریمان با حدود ۷ دهم سانتی‌متر بوده است.

وی افزود: در مشهد و کاخک گناباد میزان بارش کمتر از یک سانتی‌متر برف ثبت شده است.

قاسمی با اشاره به وضعیت بارندگی در استان، گفت: از نظر بارش، تقریباً همه شهرهای استان بارندگی داشته‌اند و تنها داورزن فاقد ثبت بارش بوده است.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: دمای ثبت‌شده در ۲۴ ساعت گذشته سه‌شنبه نهم دی‌ماه در مشهد، حداقل منفی یک دهم درجه سانتی‌گراد و حداکثر ۱۷ درجه سانتی‌گراد بوده است. همچنین سرخس با ۲۱ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین و قوچان با منفی ۱۲ درجه سانتی‌گراد سردترین شهر استان گزارش شده‌اند.

وی اضافه کرد: بیشترین سرعت وزش باد در مناطق سلطان‌آباد و سبزوار ثبت شده که به ۲۴ متر بر ثانیه حدود ۸۵ کیلومتر بر ساعت رسیده است.

منبع خبر: مهـر

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید