با موافقت شورای تأمین خراسان رضوی بازی استقلال و گل گهر در مشهد برگزار خواهد شد. به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، چندی پیش بود که علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره و سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، اعلام کرد ورزشگاه امام‌رضا (ع) مشهد را به عنوان میزبان بازی هفته پانزدهم این تیم مقابل گل‌گهر معرفی […]

با موافقت شورای تأمین خراسان رضوی بازی استقلال و گل گهر در مشهد برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی زیرنویس، چندی پیش بود که علی تاجرنیا، رئیس هیئت‌مدیره و سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، اعلام کرد ورزشگاه امام‌رضا (ع) مشهد را به عنوان میزبان بازی هفته پانزدهم این تیم مقابل گل‌گهر معرفی کرده و از همان زمان رایزنی‌ها برای برگزاری این بازی در مشهد انجام شد.

صبح امروز، سرانجام اعلام شد که با موافقت شورای تأمین استان خراسان رضوی، این بازی در مشهد انجام خواهد شد.

امیر زارعی، سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی، در درخصوص برگزاری دیدار تیم‌های استقلال و گل‌گهر گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده، نظر شورای تأمین استان خراسان رضوی و همچنین شورای تأمین شهرستان نسبت‌به برگزاری این مسابقه مثبت است، اما تمام موارد اجرایی را منوط به دریافت تأییدیه مکتوب کرده‌ایم.

وی با تأکید بر ضرورت شفاف‌سازی جزئیات افزود: تمام جزئیات مربوط به برگزاری مسابقه از جمله نحوه بلیت‌فروشی، ظرفیت ورزشگاه، حضور بانوان و سایر موضوعات اجرایی، پس از نهایی‌شدن مجوز‌ها به‌صورت رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

زارعی در ادامه خاطرنشان کرد: تجربه برگزاری مسابقات تیم ابومسلم در سال‌های گذشته باعث شده مسیر برگزاری این‌گونه دیدار‌ها برای ما ریل‌گذاری شده باشد و از این نظر، کار پیچیدگی خاصی ندارد و زیرساخت‌های لازم مهیاست.

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در پایان تصریح کرد: در صورت صدور مجوز نهایی، دیدار تیم‌های استقلال و گل‌گهر روز یکشنبه (۷ دی‌ماه ۱۴۰۴) در چارچوب هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال کشور برگزار خواهد شد.

منبع خبر: ایسـنا

این خبر از سایت منبع نقل شده و پایگاه خبری زیرنویس در قبال محتوای آن مسئولیتی ندارد. در صورت نیاز، در نظرات همین خبر گزارش دهید تا بررسی گردد.

«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر ۲۹ آذر ۱۴۰۴

واکاوی پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حذف کودکان از مراسم‌ها«از کودکان در مراسمی دیگر پذیرایی می‌شود»؛ جمله ای شیک، اما ویرانگر

ازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟ ۲۲ آذر ۱۴۰۴

تحلیل جامعه‌شناختی کاهش ازدواج و فرزندآوری در ایرانازدواج؛ از اجبار اجتماعی تا انتخاب فردی: چرا برخوردارها کمتر ازدواج می‌کنند؟

چهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی ۱۷ آبان ۱۴۰۴

لزوم تمرکز بر خدمت به جای زندگی خصوصیچهره‌های مشهور و القای مصرف گرایی و مصرف زدگی

زیرنویس را در شبکه‌های اجتماعی همراهتان داشته باشید